Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Αποφάσεις Γενικού Συμβουλίου Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/νση: Λ. Κηφισίας 125-127 – 4ος όροφος
email: osyape@otenet.gr
www.osyape.gr

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Αθήνα, 31 Μαρτίου 2014
Απόφαση – Αρ. 4

Στις 28/3/2014 ημέρα Παρασκευή συνεδρίασε το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην Αθήνα και μετά από διαλογική συζήτηση ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:
  1. Καθολική συμμετοχή στην απεργία που θα γίνει στις 9/4/2014. Το Διοικητικό Συμβούλιο διαμορφώνει σχετικό ψήφισμα για τις απολύσεις, τη δημόσια υγεία, το ασφαλιστικό, τα μισθολογικά, την αξιολόγηση, λαμβάνοντας υπόψη του και το ψήφισμα που κατέθεσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
  2. Το Γενικό Συμβούλιο ομόφωνα δέχεται καταρχήν την ύπαρξη κανονισμού λειτουργίας του Γενικού Συμβουλίου και εξουσιοδοτεί το Διοικητικό Συμβούλιο να διαμορφώσει και να τροποποιήσει τον κατατεθέντα κανονισμό στα σημεία που απαιτείται και να τον φέρει προς ψήφιση στην επόμενη συνεδρίαση.
  3. Αποφασίστηκε ομόφωνα η μη συμμετοχή στην τροποποίηση του Καλλικράτη έτσι όπως ζητήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών.
  4. Αποφασίστηκε ομόφωνα να εισηγηθούν τα Δ.Σ. των πρωτοβάθμιων, γενικές συνελεύσεις για ενημέρωση των εργαζομένων με την παρουσία και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας. Σε συνέχεια, με ευθύνη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, θα συγκλιθεί ολομέλεια με συμμετοχή των Δ.Σ. όλων των πρωτοβάθμιων συλλόγων, εντός του επόμενου τριμήνου.
  5. Αποφασίστηκε ομόφωνα η δημιουργία διαπαραταξιακής Οικονομικής Επιτροπής με την εποπτεία του ταμία της Ομοσπονδίας, που θα εισηγηθεί στο Δ.Σ. τον συμψηφισμό δαπανών μελών του Δ.Σ. από τις οικονομικές υποχρεώσεις των πρωτοβάθμιων προς την Ομοσπονδία, καθώς επίσης οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα των πρωτοβάθμιων συλλόγων προς την Ομοσπονδία που είτε είναι μέλη σήμερα είτε υπήρξαν μέλη της Ομοσπονδίας και τροποποίησαν το καταστατικό τους.
  6. Το Γενικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να συνδράμει και να διευκολύνει, κάθε συντονισμό των Διοικητικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ενοτήτων με κάθε τρόπο, χωρίς όμως αυτός ο άτυπος συντονισμός να έχει θέση θεσμικής οργάνωσης ή μορφής, και χωρίς εκλογή νέων οργάνων, για εκπροσώπηση σε κάθε Περιφερειακή Αρχή.
Για το Γ.Σ.
Ο πρόεδρος

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου