Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Προγράμματα κατάρτισης από το ΕΑΠ


Νέα προγράμματα κατάρτισης σε θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών θα υλοποιήσει µε τη µέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
Τα προγράµµατα που απευθύνονται σε πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ ή απόφοιτους Λυκείου με σχετική εργασιακή εμπειρία, είναι τα εξής:
- ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ Βασικές έννοιες και µέθοδος αυτοαξιολόγησης και αυτοβελτιωσης δεξιοτήτων διοίκησης Διάρκεια 7 εβδομάδες
- ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Βασικές έννοιες και µέθοδος αυτοαξιολόγησης και αυτοβελτιωσης δεξιοτήτων πωλήσεων Διάρκεια 7 εβδομάδες
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 2 Απριλίου 2013.
Η αξιολόγηση των αιτήσεων είναι διαρκής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα προγράμματα κατάρτισης θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013. Με την πιστοποίησή της ολοκλήρωσης του προγράµµατος κατάρτισης οι συµµετέχοντες λαµβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης. Κατά την υλοποίηση του προγράµµατος κατάρτισής οι συµµετέχοντες έχουν διαρκή υποστήριξη από µέλος ∆ΕΠ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήµιου µε πολυετή εµπειρία σε αυτή τη µορφή εκπαίδευσης. Το µέλος ∆ΕΠ του ΕΑΠ δρα ως Σύµβουλος-Καθηγητής του συµµετέχοντα στη διαδικασία κατάρτισης.
Κόστος συμμετοχής: Λόγω των δύσκολων οικονοµικών συνθηκών, τα προγράµµατα προσφέρονται µε σηµαντική µείωση των διδάκτρων τους προς όλους, ούτως ώστε το τελικό κόστος συµµετοχής σε κάθε πρόγραµµα να διαµορφώνεται όπως παρακάτω: ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ 160 € ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ 160 € Στο παραπάνω κόστος συµµετοχής συµπεριλαµβάνεται και η χορήγηση του συνόλου του εκπαιδευτικού υλικού που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση του προγράµµατος κατάρτισης.
Πως μπορείτε να λάβετε πληροφορίες και αιτήσεις:
- Τηλεφωνώντας στο 2610367457 ή στο 6945401441 καθηµερινά 9:00-10:00 πµ ή 3:00 – 5:00 µµ
ή
- Με επίσκεψή σας 11-29 Μαρτίου (κάθε ∆ευτέρα 8:30 - 10:30 πµ και Παρασκευή 5-7 µµ) στα γραφεία του προγράµµατος (3ος όροφος, αίθουσα Σχολής Κοινωνικών Επιστηµών) των εγκαταστάσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήµιου στην Αθήνα, που βρίσκονται στη Λεωφόρο Συγγρού 23.

ΠΗΓΗ: www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου