Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Καταγγελία για την επίθεση των ΜΑΤ κατά του μέλους της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ, Γ. Καλομοίρη

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει τις έντονες διαμαρτυρίες της για τον τραυματισμό του Γρηγόρη Καλομοίρη, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και πρώην Αντιπροέδρου, κατά την εκδήλωση διαμαρτυρίας που έλαβε χώρα στον Πυργετό από καθηγητές και σχολικούς φύλακες που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.
Ο συνάδελφος Γ. Καλομοίρης παρευρέθηκε στη συγκέντρωση που είχε οργανωθεί από την ΟΛΜΕ και άλλους φορείς με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Η Κυβέρνηση, συνεχίζοντας τον αυταρχικό της κατήφορο των απαγορεύσεων των συγκεντρώσεων και των συλλήψεων διαδηλωτών προχωράει και στη σωματική βία κατά συνδικαλιστών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του συναδέλφου Γ. Καλομοίρη.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει την ανησυχία της από την κλιμάκωση της επιθετικότητας των ΜΑΤ, που υλοποιώντας τις Κυβερνητικές εντολές έχουν βάλει στο στόχαστρο το συνδικαλιστικό κίνημα και τους εργαζόμενους. Δηλώνουμε ότι τέτοιες ενέργειες δεν θα μας αποτρέψουν από τη χάραξη της τακτικής μας να συγκρουσθούμε με τις πολιτικές της Κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων.
Καλούμε την Κυβέρνηση να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον των εργαζομένων και των μελών μας και να σεβαστεί τα δημοκρατικά μας δικαιώματα του συνέρχεσθε και της έκφρασης της αντίθεσης μας στις πολιτικές της. Εμείς θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση τους αγώνες για την ανατροπή αυτών των πολιτικών.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου