Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Οργανωτικό Πλαίσιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Προς: Ομοσπονδίες-Μέλη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Νομαρχιακά Τμήματα Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Οργανωτικό Πλαίσιο

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Σε συνέχεια του με αριθμ. πρωτ. 109/05-03-2014 εγγράφου μας σχετικά με το Οργανωτικό Πλαίσιο για την ανάπτυξη αγωνιστικού – απεργιακού προγράμματος δράσης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για το επόμενο διάστημα, επανερχόμαστε υπενθυμίζοντας και επισημαίνοντας τα εξής:
Όπως είναι ήδη γνωστό, η E.E. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας την από 3/2/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ του Γενικού Συμβουλίου, για κλιμάκωση και εντατικοποίηση των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα ενάντια στην καταστροφική για το κοινωνικό σύνολο, ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, μέσα από την όξυνση της επίθεσης στο Δημόσιο Τομέα προχωρά στην πραγματοποίηση 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης στις 19 και 20 Μαρτίου εν όψει των απολύσεων των Δημοσίων Υπαλλήλων που ξεκινούν στις 22 Μάρτη με τη λήξη του οκτάμηνου της διαθεσιμότητας.
Την Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014, καλούμε στις 11:00πμ σε συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη για τη Βόρεια Ελλάδα και στην Πλατεία Κλαυθμώνος για την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα. Τα Νομαρχιακά Τμήματα και οι Ομοσπονδίες να πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα, σε συνεννόηση με την Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., για την μετακίνηση των απεργών προς τα συλλαλητήρια.
Κατόπιν των παραπάνω και σε ό,τι αφορά τον κεντρικό σχεδιασμό η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τις Ομοσπονδίες – Μέλη μας να διοργανώσουν ΑΜΕΣΑ πρόγραμμα συγκεντρώσεων και επισκέψεων σε όλους τους χώρους εργασίας του Λεκανοπεδίου Αττικής, με τη συμμετοχή στα κλιμάκια και μελών της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (ή/και του Γενικού Συμβουλίου) και να ενημερώσουν εγκαίρως στο e-mail: adedy1@adedy.gr ή στο φαξ: 210 3246165 ή στο 2131616901-902.
Παρακαλούμε έπειτα από κάθε απεργιακή κινητοποίηση οι Ομοσπονδίες και τα Νομαρχιακά Τμήματα να γνωστοποιούν στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με Fax ή με e-mail τα ποσοστά συμμετοχής των συναδέλφων.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου