Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Συμμετοχή στην Απεργία της 23ης Σπτεμβρίου

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα, να συμμετέχουν στην 24ωρη Πανελλήνια Πανδημοισοϋπαλληλική απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στις 18 Σεπτεμβρίου έκρινε " παράνομη" και "καταχρηστική" την αποχή των υπαλλήλων από τις διαδικασίες αξιολόγησης.
Ως συνδικαλιστικό κίνημα και εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα έχουμε υποχρέωση να αντισταθούμε σε μεθόδους και πρακτικές που με αυθαίρετο και αντισυνταγματικό τρόπο θα οδηγήσουν πρωτίστως σε απολύσεις και στη συνέχεια σε μείωση των μισθών και άνιση κατηγοριοποίηση των υπαλλήλων. Ο αγώνας και η προσπάθεια που ξεκινήσαμε και συνεχίσαμε όλο αυτό το διάστημα δεν πρέπει να εγκαταλειφθούν. Η δυναμική μας συμμετοχή στην απεργία θα αποτελέσει ένα ηχηρό μήνυμα μέχρι να εκδικαστεί η προσφυγή της ΑΔΕΔΥ τον Οκτώβριο στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Την Τρίτη καλούμε όλους τους συναδέλφους να συγκεντρωθούν στο Διοικητήριο και ώρα 10.30 π.μ. προκειμένου να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στην δικαστική απόφαση και στις σχεδιαζόμενες ενέργειες του Υπουργείου να προχωρήσει στην αξιολόγηση παραβλέποντας τη διαδικασία της αυτοαξιολόγησης.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία
Η Πρόεδρος
Λέκκα Νικολίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου