Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχαριστήριο στο Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποίησε με επιτυχία, την Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Παναγιώτης Φωτέας» της Π.Ε Μεσσηνίας, ενημερωτικό σεμινάριο πάνω στις βασικές γνώσεις παροχής Πρώτων Βοηθειών.
Τα ατυχήματα και οι ξαφνικές αδιαθεσίες μπορούν να συμβούν σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, σε οποιοδήποτε χώρο και οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Για να μπορέσουμε να φανούμε χρήσιμοι, δυστυχώς δεν αρκεί όμως η καλή πρόθεση. Για αποτελεσματική βοήθεια, θα πρέπει απαραίτητα να γνωρίζουμε Πρώτες Βοήθειες. Γιατί, εκπαιδευμένοι πολίτες σημαίνει περισσότερο ασφαλείς πολίτες και ασφαλείς πολίτες σημαίνει υγιείς κοινωνίες.
Μέσα από το παραπάνω σεμινάριο, γίναμε ποιο ικανοί να αξιολογήσουμε και να αντιμετωπίσουμε σωστά μία επείγουσα κατάσταση που ενδέχεται να μας προκύψει στο μέλλον.
Ευχαριστούμε θερμά το Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας για την άμεση ανταπόκριση στη πρόσκληση συνεργασίας - επιμόρφωσης των συναδέρφων , καθώς και τις εκπαιδεύτριες – νοσηλεύτριες Κωνσταντίνα Δαμηλά και Αικατερινή Τσατά οι οποίες μας μετέφεραν τις πολύτιμες γνώσεις τους, σε καθαρά εθελοντική δράση.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και την Αντιπεριφερειάρχη κα Ελένη Αλειφέρη που μας παραχώρησε την Αίθουσα συνεδριάσεων «Παναγιώτης Φωτέας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου