Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Οι πιο δυστυχισμένοι της Ευρώπης οι Έλληνες

Μέσα σε 10 χρόνια οι Έλληνες από τον πιο ευτυχισμένο και χαρούμενο λαό της Ευρώπης εξελίχθηκαν στον πιο δυσαρεστημένο με τη ζωή και την εργασία του!
Η αύξηση της ακραίας και της απόλυτης φτώχειας που καθορίζεται από μία σειρά παράγοντες όπως η απώλεια εργασίας και εισοδήματος, η απώλεια κατοικίας, η υπερχρέωση και η κρίση της οικογένειας έχουν μετατρέψει τους Έλληνες στον πιο δυστυχισμένο λαό της Ευρώπης.
Σύμφωνα με έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ που δημοσιεύουν Τα Νέα, 4 στους 10 Έλληνες δηλώνουν ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με τη ζωή τους, την οικονομική τους κατάσταση, την εργασία αλλά και το περιβάλλον διαβίωσή τους.
Σχεδόν ένας στους δύο Έλληνες πιστεύει ότι η οικονομική κατάσταση θα χειροτερέψει τους προσεχείς 12 μήνες. Περισσότεροι από 7 στους 10 θεωρούν ότι η ποιότητα ζωής στη χώρα μας δεν είναι καλή και το το 82% του πληθυσμού αισθάνεται μεγάλη πίεση.
Σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο οι πιο ευτυχισμένοι πολίτες της Ευρώπης είναι οι Ελβετοί, ακολουθούν οι Νορβηγοί, οι Δανοί, οι Ισλανδοί, οι Σουηδοί, οι Εσθονοί, οι Πορτογάλοι, οι Τούρκοι οι Ούγγροι και στην τελευταία θέση είναι οι Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου