Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Πώς θα αναρτούν οι ΟΤΑ τους επικυρωμένους προϋπολογισμούς στη βάση δεδομένων του ΥΠΕΣ

Δήμοι, Περιφέρειες και νομικά τους πρόσωπα δημοσίου δικαίου, οφείλουν, βάσει νόμου, άμεσα μετά την επικύρωση του προϋπολογισμού για το έτος 2015 να τον ενσωματώσουν στη βάση δεδομένων του υπουργείου Εσωτερικών, όπως υπενθυμίζει εγκύκλιος που εξέδωσε το αρμόδιο υπουργείο.
«Για το σκοπό αυτό θα τηρηθεί όμοια διαδικασία με αυτήν που εφαρμόστηκε για την ενσωμάτωση των σχεδίων των προϋπολογισμών έτους 2015. Ειδικότερα, οι επικυρωμένοι, πλέον, από την Αποκεντρωμένη ∆ιοίκηση, προϋπολογισμοί θα υποβληθούν στη βάση δεδομένων από τους αρμόδιους στατιστικούς ανταποκριτές των φορέων, οι οποίοι για την εισαγωγή στο πληροφοριακό σύστημα θα κάνουν χρήση των κωδικών τους (όνομα χρήστη : username και κωδικός πρόσβασης password). Στη συνέχεια η υποβολή του επικυρωμένου προϋπολογισμού θα πραγματοποιηθεί στο περιβάλλον εργασίας όπου καταχωρούνται μηνιαία τα απολογιστικά στοιχεία του κάθε φορέα και συγκεκριμένα στο ∆ελτίο υπό τον τίτλο « Επικυρ. Π/Υ. 2015». »
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην καρτέλα «Υπογράφοντες», στην οποία θα πρέπει να συμπληρωθεί η περίοδος εκτέλεσης προϋπολογισμού του έτους 2014 (π.χ. εκτέλεση 8μήνου 2014 ή εκτέλεση 9μήνου 2014 κλ̟) που ελήφθη υπόψη για συγκεκριμένες εγγραφές του προϋπολογισμού του έτους 2015», αναφέρει η εγκύκλιος του ΥΠΕΣ.
Δείτε ολόκληρη την εγκύκλιο ΕΔΩ

http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου